Airconditioning

Luchcomfort Specialist is de specialist in het installeren van airco systemen voor woonhuizen, kantoren, winkels en horeca’s. Wij leveren kwaliteit modellen, klein in formaat en netjes weggewerkt. Wij zijn ook gespecialiseerd in de nazorg en besteden veel aandacht aan de onderhoud. Zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfecte binnenklimaat.

Multi split airconditioning

Max. 5 binnendelen op slechts één enkel buitendeel voor het koelen of verwarmen van verschillende ruimtes. Zowel in woningen en industriële ruimtes. Hoge seizoen rendementen voor een besparing op de energiekosten, dagelijks comfort, unieke prestaties op de markt en per ruimte afzonderlijk regelbaar. Ook op afstand te bedienen.

  • Stille werking: Multi-split is een robuust systeem dat voor een comfortabel binnenklimaat zorgt met een stille en onopvallende dagelijkse werking. Eén buitendeel is stiller dan 2 of meer buitendelen. Met de nachtmodus kan het geluidsniveau met 3 dB(A) worden teruggebracht.
  • Weinig onderhoud: Met slechts één Multi-split buitendeel kunt u besparen op onderhoudskosten, heeft u minder kans op storingen en heeft u minder ruimte nodig voor de installatie dan in het geval van meerdere Split-buitendelen.
  • Een toekomstbestendige keuze: De grote compressoren van het enkele buitendeel zijn efficiënter dan meerdere kleine compressoren met dezelfde capaciteit. Mede door het gebruik van de modernste technologieën en het koudemiddel R-32 zorgt de unit voor hoge rendementen en een lage impact op het milieu. Multi-split is een duurzame maar compacte unit met minder bedrading, afvoer en leidingen, waardoor het een uitstekende optie is daar waar de buitenruimte beperkt is. De stille werking van het buitendeel zorgt ervoor dat het dagelijkse leven niet verstoord wordt en de unit niet voor geluidsoverlast zorgt.
  • Meer flexibiliteit: Multi-split is compatibel met een grote verscheidenheid aan binnendelen. Op 1 buitendeel kunnen min. 2 en max. 5 binnendelen worden aangesloten in elke stijl. Het buitendeel kan langere afstanden overbruggen, waardoor elk binnendeel kan worden geïnstalleerd waar het u het beste uitkomt.

Split unit airconditioning

Split-systeem:

  • Ideaal voor één kamer
  • 1 binnendeel word op 1 buitendeel aangesloten
  • Verwarmt en koelt 1 ruimte
  • Past binnen  elke interieur
  • Fluisterstille werking
  • Verminderd de luchtvochtigheid 

Split Unit systeem vanaf € 1500,- inclusief montage en materiaal.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend offerte

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend offerte.

Wij werken met / Keurmerk