Onze kwaliteiten en vaardigheden

Luchtcomfort Specialist is de specialist in het aanleggen van ventilatiekanalen & airconditioning voor bedrijven en particulieren. Het reinigen en onderhouden van ventilatiesystemen en airconditioning binnen uw woning/kantoor/winkel of ander soort pand betreft. Wij zorgen ervoor dat uw binnen klimaat weer perfect functioneert.

  • Altijd snelle Service
  • Klantvriendelijk
  • Gelicentieerd en verzekerd
  • We zijn 24/7 bereikbaar en actief in heel Nederland.

Lees hieronder meer informatie

Waarom Luchtcomfort Specialist voor een goede ventilatie?

Goede ventilatie is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Voor zowel behaaglijkheid als welzijn is goede ventilatie van essentieel belang. Het maakt echter niet uit of het nu gaat om een woningbouw, utiliteitsbouw, gezondheidszorg, winkel, horeca ’s, scholen, parkeergarages of een ander soort pand betreft. Luchtcomfort specialist is de specialist om een project vanaf ontwerp tot en met oplevering te laten slagen.

Advies, ontwerp, installatie en onderhoud met maar één doel: een probleemloos en behaaglijk binnenklimaat voor onze opdrachtgevers. Om dat te bereiken zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie met oog voor de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Oplossingen die zowel technisch als esthetisch verantwoord zijn.

Goede ventilatie is van levensbelang. Nu, maar zeker ook in de toekomst. Het juiste ventilatiesysteem en kundig onderhoud dragen bij aan een gezonde en comfortabele leef-, woon én werkomgeving. Omdat wij gaan voor kwaliteit en beschikken over veel kennis en ervaring, gaan onze ventilatiesystemen lang mee. Door te kiezen voor Luchtcomfort Specialist, kies je duurzaam. Dat geldt niet alleen voor onze producten en systemen, maar ook voor de samenwerking met onze partners en specialisten.

Wij werken met / Keurmerk